Over Klubb

Irene joined
Klaas joined
Arnoud joined
Jeannette joined
Marco joined
Bart joined
Sjack joined
Kathinka joined
Anna joined
Stan joined
Celia joined

Waarom heet ?

Het woord Klubb is Zweeds voor, verrassend, club. De Zweden pakken het op de arbeidsmarkt flink anders aan dan anderen en dat vinden we goed en inspirerend. Basisregel? Iedereen gelijk behandelen en kijken naar arbeidspotentieel in plaats van de mankementen van de arbeidspopulatie.

Bij Klubb zetten we, net als de Zweden, in op de duurzaamheid van het collectief, op werkgeluk en doen we graag dingen samen. Je voelt je thuis, veilig en gewaardeerd en bovendien wordt iedereen gelijkwaardig behandeld. Want zeg nou zelf, samen is niet alleen. 
Streven naar geluk is voor ons het vervullen van behoeften, waar het gaat over de balans tussen relaties, werk, privé en succes. We begrijpen dat geluk voor iedereen anders is. De één wordt gelukkig van een vast ritme en de ander zoekt naar afwisseling. We gaan op zoek naar jouw (werk)geluk.

Geoffrey, Sjack (en Romke)

Geoffrey McCampbell & Sjack ten Hoeve leerden elkaar kennen bij een landelijke detacheerder ruim 6 jaar geleden. Ze werkten er een aantal jaar samen om daarna afzonderlijk van elkaar bij andere detacheringsbureaus te werken. Hun gezamenlijke passie voor arbeidsbemiddeling zorgde er voor dat ze continu in contact met elkaar bleven. En zo ook samen ideeën ontwikkelden hoe het anders kon. Eerlijker & transparanter. Romke de Jong sloot zich begin 2024 aan bij de heren als partner! Romke kwam uit de Tweede Kamer met in de portefeuille Arbeidsmarkt, en wilde graag zijn kennis inzetten voor een eerlijke arbeidsmarkt.

De Klubb van Geoffrey

‘Waar wil je heen en wat heb je nodig om dat te bereiken?’ Geoffrey stelt deze vraag eigenlijk altijd aan het begin van een kennismakingsgesprek. Gek genoeg kon hij deze vraag voor zichzelf maar moeilijk beantwoorden de laatste jaren. Tijd om daar een duidelijk antwoord op te vinden vond hij eind 2021.

Van één ding is Geoffrey zeker, namelijk dat arbeidsbemiddeling een prachtig vak is. Geen twijfel over mogelijk dat hij daar in verder wil, alleen dan wel op zijn manier. Geoffrey gelooft dat het vooral eerlijker en daarmee ook beter kan. Oprechte interesse in wat een professional beweegt of ambieert en gedegen advies aan een opdrachtgever met een formatief vraagstuk. En daartussen? Niets, gewoon open en eerlijk zijn tegen iedereen. Eerlijkheid bemiddelt het langst gelooft hij.

Op deze manier is het idee van Klubb tot stand gekomen. Een organisatie waarbij je je als professional thuis en veilig voelt, waar je jezelf verder kunt ontwikkelen, omringd door mensen met dezelfde interesse. Voor opdrachtgevers een adviseur met een groep aan vakspecialisten die uitdagingen écht oplost. En bovenal een organisatie waarbij eerlijkheid, redelijkheid en transparantie voorop staat, want daar ontbreekt het volgens hem aan binnen de arbeidsbemiddeling.

Al snel komt Geoffrey bij Sjack uit als partner voor Klubb. Ze kennen elkaar zakelijk gezien goed, vullen elkaar aan en streven binnen de arbeidsbemiddeling dezelfde idealen na.

De Klubb van Sjack

“Zelfstandig ondernemen: Het geeft je de ruimte keuzes te maken waar je voor 100% achter kunt staan”. De wens om zelf te kunnen bepalen welke koers er gevaren wordt heeft bij Sjack de boventoon gevoerd in de keuze om voor zichzelf te beginnen.
Opgroeiend in een ondernemersgezin, merkte hij al redelijk snel dat het bij hem thuis anders ging dan bij andere mensen. Niet beter of minder, maar anders. Sjack zijn vader zei altijd: “ondernemen zit in het bloed, je vindt het wat of je hebt er niets mee”. En het gekke was, hij kon zich dat gevoel goed voorstellen. 

Voor Sjack draait het vooral om werkgeluk, doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt zorgt ervoor dat werken niet meer werken is. Vanaf de eerste ervaring in de wereld van de arbeidsbemiddeling wist Sjack dat dit werkveld erg goed bij hem paste. Vooral wanneer een professional en opdrachtgever blij met elkaar zijn, dan geeft dat een kick. Daarnaast is de wereld van de arbeidsbemiddeling erg dynamisch en dat past Sjack wel.

De klubb van Romke

Romke wist al vroeg dat hij ondernemer was. Als 6 jarige verkocht hij ijsjes met een kinderbakfiets. Toen hij 16 was startte hij echt met ondernemen en van die paar ijskarren van toen maakte hij Nederlands duurzaamste ijsfabriek, actief in heel Europa. Naast de ijsfabriek volgden meer bedrijven waar Romke in onderneemt. 

Deze oprjochte Fries kwam mede door het volgen van zijn passie om bedrijven te verduurzamen terecht in een heel ander speelveld, namelijk de landelijke politiek. Na bijna 8 jaar als gemeenteraadslid en lid van de provinciale staten kwam Romke begin 2021 terecht in de Tweede Kamer. Drie keer raden welke portefeuille hij daar onder andere kreeg…arbeidsmarkt natuurlijk (naast Economische Zaken, Innovatie en Fiscaliteit).“In de Tweede Kamer heb ik gezien hoe de vastlopende arbeidsmarkt onze economie in een houdgreep houdt. Met zoveel opgaven voor ons zoals de energie en warmtetransitie is het belangrijker dan ooit dat mensen zich kunnen ontwikkelen voor de beroepen van de toekomst. En dat je op een plek zit waar je gelukkig bent en je talenten tot zijn recht komen.”

Na zijn periode in de Tweede Kamer investeerde Romke in het snelgroeiende klubb en werd partner van Sjack en Geoffrey. Zomers is Romke gek op ijsjes uit zijn ijsfabriek maar in de winter is hij ook gek op ijs. Maar dan om op te schaatsen. Dus bel Romke als je het wilt hebben over het (zomer)weer, politiek, Friese sporten of over ultiem werkgeluk.  

Join en maak het verschil.

Join Klubb