Opleidingen

Irene joined
Klaas joined
Arnoud joined
Jeannette joined
Marco joined
Bart joined
Sjack joined
Kathinka joined
Anna joined
Stan joined
Celia joined

KennisKlubb: Ondersteuning in Jouw Professionele Ontwikkeling

Bij Klubb geloven we in de kracht van constante groei en zelfontwikkeling. In een dynamische arbeidsmarkt en een steeds veranderende wereld, is het cruciaal om bij te blijven, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en je kennis te verdiepen. We begrijpen dat elke professional uniek is, en daarom verdient iedereen een persoonlijke aanpak als het gaat om leren en ontwikkelen. Hier is hoe Klubb je daarbij ondersteunt:

Ruime Keuze aan Opleidingen en Trainingen

We moedigen je aan om eigen keuzes te maken als het gaat om je opleidingstraject. Of je nu je technische kennis wilt uitbreiden, je soft skills wilt verbeteren of een volledig nieuw vakgebied wilt verkennen, wij staan achter je. Met een breed scala aan beschikbare opleidingen en trainingen, kun je de richting kiezen die het beste bij jouw ambities en interesses past.

Digitale Meet-ups

In deze moderne tijd is leren niet beperkt tot een klaslokaal. Onze digitale meet-ups bieden je de kans om in contact te komen met experts, collega-professionals en thought leaders op verschillende gebieden. Van interactieve webinars tot Q&A sessies, deze digitale bijeenkomsten zorgen ervoor dat je altijd een stap voor blijft.

KennisKlubb Sessies

Een aantal keer per jaar hebben we in ons Klubbhuis onze KennisKlubb sessies. We nodigen een expert uit en we nodigen jou uit. Om van te leren maar ook om kennis uit te wisselen met je klubb collega’s. Een leuke avond. Onder het genot van Pizza en een drankje! 

Informatiebrieven

Blijf op de hoogte van de laatste trends, nieuws, inzichten en ontwikkelingen binnen de publieke sector en daarbuiten. Onze regelmatige informatiebrieven zijn zorgvuldig samengesteld om je te voorzien van waardevolle informatie, tips en best practices die je in je dagelijkse werk kunt toepassen.

Investering in Jouw Toekomst

Voor ons ben je meer dan alleen een professional; je bent een waardevolle partner. Daarom reserveren we voor elk uur dat je werkt, een deel van onze marge voor jouw opleidingsfonds. Dit betekent dat hoe meer je werkt, hoe meer je kunt investeren in je eigen groei en ontwikkeling.

Bij Klubb zien we leren niet als een eenmalige gebeurtenis, maar als een voortdurende reis. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een doorgewinterde professional bent, er zijn altijd nieuwe horizonten om te verkennen. En met Klubb aan je zijde heb je alle tools, middelen en ondersteuning die je nodig hebt om je potentieel volledig te realiseren.

Sluit je aan bij de Klubb-familie en ontdek een wereld van eindeloze mogelijkheden voor professionele groei!

Join en maak het verschil.

Join Klubb