Wat doet Klubb?

Irene joined
Klaas joined
Arnoud joined
Jeannette joined
Marco joined
Bart joined
Sjack joined
Kathinka joined
Anna joined
Stan joined
Celia joined

Wij zijn

Klubb is een eerlijk arbeidsbemiddelingsbureau in het (semi)publieke domein. Daar helpen wij professionals bij het maken van een waardevolle vervolgstap en ondersteunen wij opdrachtgevers tijdens drukte en bij het compleet maken en houden van hun teams. Dit kan bijvoorbeeld door middel van detachering, werving en selectie of advisering. Dit doen wij op een eerlijke en daadkrachtige manier.

Klubb voor professionals

Wij adviseren jou als professional bij het nemen van een volgende stap in je carrière. Een stap die meerwaarde biedt en aansluit bij jouw persoonlijke ambitie en situatie. Dit doen we door jou als mens te zien en niet als cv of verdienmodel. Wij investeren in jou als mens, met alle gebreken en pluspunten die erbij horen. We luisteren naar je, want wat jij belangrijk vindt is ook voor ons belangrijk. Dat zeggen we niet alleen, dat doen we ook.

Klubb voor opdrachtgevers

Klubb helpt jou als opdrachtgever bij compleet maken en houden van je team(s). Dit doen we door kritisch en eerlijk te zijn. We beloven je geen schaap met 5 poten terwijl we weten dat onze professional er maar 4 of 3 heeft. Andersom geldt dat natuurlijk net zo goed: we schetsen geen té rooskleurige opdrachten aan onze klubb members om ze over te halen iets te doen waar ze eigenlijk niet op zitten te wachten. Daar heb jij als opdrachtgever namelijk ook niets aan. 

We kunnen je helpen met het leveren van tijdelijk benodigd specialisme, opvangen van piekdrukte en verlagen de werkdruk als een van je medewerkers langdurig is uitgevallen. 

Houdt één van onze Klubb members  te lang een vaste formatieplek vast? Dan denken en zoeken we graag met je mee naar een structurele oplossing. We gebruiken detachering namelijk graag waar het écht voor bedoeld is. Zo houden wij onze Klubb members fit voor een nieuwe opdracht en kun jij verder bouwen aan de vaste kern van jouw team(s).

Join en maak het verschil.

Join Klubb