Werkwijze

Irene joined
Klaas joined
Arnoud joined
Jeannette joined
Marco joined
Bart joined
Sjack joined
Kathinka joined
Anna joined
Stan joined
Celia joined

Jouw Reis bij Klubb: Van Eerste Kennismaking tot Succesvolle Plaatsing

Als professional ben je op zoek naar een detacheerder die écht naar je luistert, je ambities begrijpt en je begeleidt naar die perfecte rol binnen de publieke sector. Bij Klubb hebben we een gestroomlijnde en persoonlijke aanpak ontwikkeld die garandeert dat jouw traject bij ons soepel en vruchtbaar verloopt. Hieronder vind je een overzicht van onze werkwijze:


Persoonlijke Intake
:

Jouw reis begint met een diepgaand intakegesprek. We willen niet alleen je cv kennen, maar ook je ambities en de waarden die je belangrijk vindt in je werk. Welke hobby’s je hebt en welke uitdagingen echt bij je passen. En het liefst onder het genot van een goede kop koffie in ons Klubbcafe! 


Profielanalyse
:

Met de informatie uit de intake gaan we aan de slag om een helder en onderscheidend profiel van je te maken. Zo weten we precies welke functies en organisaties het beste bij jou passen.


Matchmaking
:

Met ons uitgebreide netwerk binnen de publieke sector gaan we op zoek naar opdrachtgevers die aansluiten bij jouw profiel en wensen. We koppelen niet zomaar; we zoeken naar een plek waar jij echt kunt groeien.


Voorbereiding op het Gesprek
:

Zodra er een potentiële match is, bereiden we je grondig voor op je gesprek met de opdrachtgever. We delen achtergrondinformatie, geven tips en helpen je met eventuele vragen.

Plaatsing en Begeleiding:

Bij een succesvolle match zorgen we voor alle administratieve zaken en blijven we nauw betrokken tijdens je plaatsing. Regelmatige check-ins en feedbackmomenten zorgen ervoor dat je je ondersteund voelt en kunt blijven groeien in je nieuwe rol.


Doorontwikkeling
:

Klubb gelooft in levenslang leren. Ook na je plaatsing bieden we mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en workshops om je vaardigheden aan te scherpen en je kennis uit te breiden.


Nazorg
:

Ook na je opdracht blijven we in contact. We zijn benieuwd naar je ervaringen en denken graag met je mee over vervolgstappen in je carrière.


Bij Klubb zijn we ervan overtuigd dat detachering verder gaat dan het invullen van een vacature. Het gaat om het creëren van waardevolle, langdurige relaties tussen professionals en opdrachtgevers. Als je kiest voor Klubb, kies je voor een partner die oprecht in jou gelooft en alles in het werk stelt om jouw professionele reis te verrijken.

Join en maak het verschil.

Join Klubb