Detachering

Irene joined
Klaas joined
Arnoud joined
Jeannette joined
Marco joined
Bart joined
Sjack joined
Kathinka joined
Anna joined
Stan joined
Celia joined

Detachering bij Klubb: Ontzorgen met Enthousiasme

Welkom op de detachering-pagina van Klubb, het detacheringsbureau dat vooruit denkt! Wij staan klaar om de publieke sector te ontzorgen met een team van enthousiaste professionals die het verschil maken. Maar wat is detachering nu precies en waarom zou je als organisatie in de publieke sector voor Klubb kiezen? Lees verder en ontdek het zelf!

Wat is detachering?

Detachering houdt in dat professionals via ons bureau voor een bepaalde periode bij een organisatie in de publieke sector worden geplaatst. Deze medewerkers zijn in dienst ons, maar werken tijdelijk bij jou op locatie, volledig geïntegreerd in jouw teams en processen. Ze brengen hun expertise en frisse blik mee, terwijl ze zich volledig inzetten voor jouw organisatie.

Voordelen van detachering via Klubb

  1. Flexibiliteit: Het inhuren van gedetacheerd personeel biedt flexibiliteit. Heb je een tijdelijk project of vervanging nodig tijdens ziekte of verlof? Onze professionals staan voor je klaar, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over langdurige contractuele verplichtingen.
  2. Directe expertise: Onze gedetacheerden zijn ervaren en gespecialiseerd in hun vakgebied. Ze zijn direct inzetbaar, waardoor er geen lange inwerkperiodes nodig zijn. Hierdoor kun jij snel schakelen en efficiënt resultaten boeken.
  3. Verrijking van uw team: Een frisse blik doet wonderen! Onze professionals brengen nieuwe perspectieven en ideeën mee die de werkwijze en resultaten van jouw team kunnen versterken.
  4. Kostenbesparing: Door gedetacheerden in te zetten, bespaar jij op kosten zoals werving en selectie, en arbeidsrechtelijke risico’s liggen bij Klubb. Zo kan jij je volledig focussen op de kerntaken.
  5. Ontzorging: Wij nemen de administratieve last van je over. Van salarisadministratie tot functioneringsgesprekken – Klubb zorgt ervoor!

Waarom Klubb?

Onze kracht ligt in het begrijpen van de unieke behoeften in de publieke sector en het leveren van maatwerk oplossingen. Bij Klubb zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit en integriteit. Wij noemen dat, eerlijke arbeidsbemiddeling. We zijn transparant in ons doen en laten. Geen addertjes en verborgen kosten. Ons streven is om een langdurige samenwerking op te bouwen, waarin we samen de jouw organisatie een stapje vooruit helpen.

Sluit je aan bij de Klubb-familie!

Ontdek vandaag nog hoe Klubb je kan helpen met onze detacheringsservices. Neem contact met ons op en ervaar de Klubb-manier van ontzorgen. Samen maken we het verschil!

Join en maak het verschil.

Join Klubb