Laat het maar zien

Irene joined
Klaas joined
Arnoud joined
Jeannette joined
Marco joined
Bart joined
Sjack joined
Kathinka joined
Anna joined
Stan joined
Celia joined

Laat het maar zien

Een jaar of zes geleden stond ik daar ineens, op kantoor bij een landelijke detacheerder. Of ik ervaring had in dit vak? Nee, maar ik ben mensgericht, loop graag een stapje verder dan de rest en kan wel aardig praten had ik enthousiast gereageerd. Nadat mij in het tweede gesprek was verteld dat het toch geen rocket science was en er wel in zou rollen kreeg ik de baan. Ik was de nieuwe accountmanager ICT.

En er in rollen was precies wat er gebeurde. De maanden volgden elkaar snel op, de resultaten kwamen gestaag. Na een aantal jaren besloot ik te vertrekken, ik verloor de regie langzaamaan. Ik had het idee dat ik mijn eigen identiteit namelijk verloor. Ook de volgende werkgevers brachten mij niet waar ik naar op zoek was. Het kwam steeds op hetzelfde neer. Resultaten draaien boven een bepaalde norm zodat je jezelf terug verdient en alles wat er qua resultaat boven zit naar de organisatie kan.

Dit is natuurlijk wat gecharcheerd want elk van deze organisaties heeft natuurlijk wel z’n operationele kosten, projecten, innovaties en noem het maar op. En toch heeft het iets ongrijpbaars, dat detacheringswereldje waar ik ruim 6 jaar geleden in rolde. Uitdagend, maar ongrijpbaar. Marges verklaren en prijsopbouw toelichten aan een opdrachtgever? Het blijft altijd een lastig verhaal voor de meeste accountmanagers, zo ook voor mij de laatste 6 jaar.

Omdat het voor mij zo’n uitdagend werkveld is, en het mij elke keer weer een mega boost geeft als ik professional en opdrachtgever aan elkaar kan verbinden ga ik er graag in door. Maar dan deze keer op mijn manier. Op onze manier. Open en transparant, daadkrachtig en eerlijk. Met als mooi einddoel werkgeluk. Werkgeluk voor de professional. En daarmee een opdrachtgever die iemand in het team krijgt die heel graag voor hem of haar werkt. 

Met Klubb zetten we in op eerlijke arbeidsbemiddeling. Arbeidsbemiddeling waarbij het gaat om jou als professional en jou als opdrachtgever. Laten we daar het allerbeste uit halen voor iedereen. Jij als professional samen met ons je ambities najagen en jij als opdrachtgever samen met ons uitdagende personele vraagstukken oplossen. En natuurlijk zal ook Klubb geld gaan verdienen (althans, dat hopen we ;-)), maar daar gaan we nooit geheimzinnig over doen. En het zal nooit ten koste gaan van wat jij als professional krijgt en jij als opdrachtgever betaald, nooit. En daarom kun je bij ons altijd inzien waar welke euro naar toe gaat.

Laat het maar zien, wel zo eerlijk.