Welkom bij MarketingKlubb!

Irene joined
Klaas joined
Arnoud joined
Jeannette joined
Marco joined
Bart joined
Sjack joined
Kathinka joined
Anna joined
Stan joined
Celia joined

Versterk jouw merk met een van de marketing- of communicatiespecialisten van MarketingKlubb.

Je zoekt (tijdelijke) versterking op jouw communicatie- of marketingafdeling. In het eigen netwerk heb je niet gevonden, het bericht op LinkedIn haalde ook niet zoveel uit en eigenlijk twijfel je sowieso aan de kwaliteit van de reacties. Hoe weet je of degene die je spreekt wel de juiste persoon is? Met de juiste skills? That’s were we come in.

Focus je waar jij goed op bent, dan doen wij dat ook: het vinden van de juiste communicatieadviseur of marketeer voor jouw uitdaging. Dat doen we met freelancers uit ons netwerk die we graag aan je koppelen, maar ook in een detacheerconstructie. Net waar jouw voorkeur ligt.

Hierom werk je samen met ons.

MarketingKlubb is een samenwerking tussen merk- en marketingbureau Door Schut en arbeidsbemiddelaar Klubb. Die combinatie is goud waard, laat ons je vertellen waarom.

Door Schut werkt als bureau dagelijks aan merken, campagnes en concepten. Ze staan midden in het speelveld waarin jij de specialist zoekt. Zelf werken ze met een niche-netwerk van tientallen freelance specialisten. Wij geven jou toegang tot dit netwerk en kunnen dus voor (bijna) elk communicatie- en marketingspecialisme de juiste persoon op de juiste plek zetten. 

En nog een voordeel: bij het inschakelen van een specialist voor jouw organisatie heb je de back-up van een marketingbureau. Wordt de opdracht groter, breder of heb je een extra paar ogen nodig? Een van de seniors van Door Schut denkt en kijkt mee. 

Klubb is een arbeidsbemiddelaar nieuwe stijl: een eerlijke arbeidsbemiddelaar. Geen vage werkconstructies, maar een duidelijk overzicht van de kosten en de (wensen van de) mens voorop. Zoals je eigenlijk zou verwachten van elke bemiddelaar. Klubb zorgt voor de HR-skills. Dat wil zeggen dat ze meedenken op carrière perspectief, opleidingsmogelijkheden bieden aan onze specialisten en de contractuele rompslomp uit handen nemen.

Nét wat anders dan je gewend bent.

En dat is dus nét wat anders dan de detacheerders die je nu misschien kent. Wij zijn ook de makers die nog dagelijks werken aan communicatie- en marketing opdrachten. Daardoor weten we wat er speelt in het vakgebied en kunnen we beter adviseren welke specialist past bij jouw vraag. En de bemiddeling? Die doen we helemaal eerlijk en transparant. We lijken wel vrienden van elkaar! Daarom zeggen wij: van onze vrienden moet je het hebben.

Hiervoor kies je voor MarketingKlubb:

  • Bewezen netwerk van marketing- en communicatiespecialisten
  • Freelance, in dienst of gedetacheerd? Het kan.
  • Elke specialist heeft de ondersteuning van merk- en marketingbureau Door Schut.
  • Eén specialist bij jou, maar een groot team als back-up
  • Ontzorgd met contracten, opleidingstrajecten en voorselectie.

Zo krijg je bij MarketingKlubb de kwaliteit van het marketingbureau, maar word je ontzorgd door de arbeidsbemiddelaar.

Join en maak het verschil.

Join Klubb