De Klubbeigenaren

Irene joined
Klaas joined
Arnoud joined
Jeannette joined
Marco joined
Bart joined
Sjack joined
Kathinka joined
Anna joined
Stan joined
Celia joined

Geoffrey en Sjack

Geoffrey McCampbell & Sjack ten Hoeve leerden elkaar kennen bij een landelijke detacheerder ruim 6 jaar geleden. Ze werkten er een aantal jaar samen om daarna afzonderlijk van elkaar bij andere detacheringsbureaus te werken. Hun gezamenlijke passie voor arbeidsbemiddeling zorgde er voor dat ze continu in contact met elkaar bleven. En zo ook samen ideeën ontwikkelden hoe het anders kon. Eerlijker & transparanter.

De Klubb van Geoffrey

‘Waar wil je heen en wat heb je nodig om dat te bereiken?’ Geoffrey stelt deze vraag eigenlijk altijd aan het begin van een kennismakingsgesprek. Gek genoeg kon hij deze vraag voor zichzelf maar moeilijk beantwoorden de laatste jaren. Tijd om daar een duidelijk antwoord op te vinden vond hij eind vorig jaar.

Van één ding is Geoffrey zeker, namelijk dat arbeidsbemiddeling een prachtig vak is. Geen twijfel over mogelijk dat hij daar in verder wil, alleen dan wel op zijn manier. Geoffrey gelooft dat het vooral eerlijker en daarmee ook beter kan. Oprechte interesse in wat een professional beweegt of ambieert en gedegen advies aan een opdrachtgever met een formatief vraagstuk. En daartussen? Niets, gewoon open en eerlijk zijn tegen iedereen. Eerlijkheid bemiddelt het langst gelooft hij.

Op deze manier is het idee van Klubb tot stand gekomen. Een organisatie waarbij je je als professional thuis en veilig voelt, waar je jezelf verder kunt ontwikkelen, omringd door mensen met dezelfde interesse. Voor opdrachtgevers een adviseur met een groep aan vakspecialisten die uitdagingen écht oplost. En bovenal een organisatie waarbij eerlijkheid, redelijkheid en transparantie voorop staat, want daar ontbreekt het volgens hem aan binnen de arbeidsbemiddeling.

Al snel komt Geoffrey bij Sjack uit als partner voor Klubb. Ze kennen elkaar zakelijk gezien goed, vullen elkaar aan en streven binnen de arbeidsbemiddeling dezelfde idealen na.

De Klubb van Sjack

“Zelfstandig ondernemen: Het geeft je de ruimte keuzes te maken waar je voor 100% achter kunt staan”. De wens om zelf te kunnen bepalen welke koers er gevaren wordt heeft bij Sjack de boventoon gevoerd in de keuze om voor zichzelf te beginnen.
Opgroeiend in een ondernemersgezin, merkte hij al redelijk snel dat het bij hem thuis anders ging dan bij andere mensen. Niet beter of minder, maar anders. Sjack zijn vader zei altijd: “ondernemen zit in het bloed, je vindt het wat of je hebt er niets mee”. En het gekke was, hij kon zich dat gevoel goed voorstellen. 

Voor Sjack draait het vooral om werkgeluk, doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt zorgt ervoor dat werken niet meer werken is. Vanaf de eerste ervaring in de wereld van de arbeidsbemiddeling wist Sjack dat dit werkveld erg goed bij hem paste. Vooral wanneer een professional en opdrachtgever blij met elkaar zijn, dan geeft dat een kick. Daarnaast is de wereld van de arbeidsbemiddeling erg dynamisch en dat past Sjack wel.

Join en maak het verschil.

Join Klubb