Werkwijze

Irene joined
Klaas joined
Arnoud joined
Jeannette joined
Marco joined
Bart joined
Sjack joined
Kathinka joined
Anna joined
Stan joined
Celia joined

Onze werkwijze

De Klubb Sandwich Werkwijze: Laag voor Laag naar Perfecte Harmonie

Net zoals een perfect gemaakte clubsandwich bestaat uit verschillende, zorgvuldig geselecteerde lagen die samen een heerlijk broodje maken, zo werkt Klubb laag voor laag om jouw organisatie te ontzorgen. Hier is hoe we deze lunch samenstellen:

De Onderste Boterham – Kennismaking en Behoefteanalyse:

Dit is de basis van alles. In een persoonlijk gesprek leren we jouw organisatie en specifieke behoeften kennen, net zoals de onderste boterham de basis vormt van elke goede sandwich.

De Sla – Strategieontwikkeling:

Net zoals een knapperig blaadje sla frisheid toevoegt, zorgen we met onze op maat gemaakte strategie voor een verfrissende, duidelijke richting die is afgestemd op jouw doelen.

Het Beleg – Uitvoering en Plaatsing:

Hier komt het ‘vlees’ van onze dienstverlening. Of het nu gaat om het vinden van de juiste kandidaten of het formuleren van het juiste advies, we zorgen voor de stevige inhoud die jouw organisatie nodig heeft.

De Tomaat – Evaluatie en Feedback:

Zoals een lekkere tomaat die voor die extra kick zorgt, nemen we de tijd om de resultaten te evalueren en te kijken waar die extra ‘smaak’ toegevoegd kan worden voor nog betere resultaten in de toekomst.

De Bovenste Boterham – Nazorg en Ondersteuning:

We sluiten alles netjes af, maar blijven beschikbaar. Net zoals de bovenste boterham de sandwich compleet maakt, zorgt onze nazorg ervoor dat alles op zijn plek blijft en soepel blijft lopen.

Elke laag van de Klubb Sandwich Werkwijze is essentieel voor het totaalplaatje. En net als bij een echte clubsandwich, is het de combinatie van alle lagen die zorgt voor die perfecte bite. Bij Klubb willen we dat je geniet van elke ‘hap’ van onze samenwerking, wetende dat we elk detail hebben verzorgd.
Trek gekregen in een goed gesprek met Sjack of Geoffrey? Bel ons!

Join en maak het verschil.

Join Klubb