Werkwijze

Irene joined
Klaas joined
Arnoud joined
Jeannette joined
Marco joined
Bart joined
Sjack joined
Kathinka joined
Anna joined
Stan joined
Celia joined

Onze werkwijze

Klubb staat voor eerlijke arbeidsbemiddeling. We beloven je dus geen schaap met 5 poten terwijl onze professional er maar 4 of 3 heeft. Andersom geldt dat natuurlijk net zo goed: We schetsen geen te rooskleurige opdrachten aan onze Klubb members om ze over te halen iets te doen waar ze eigenlijk niet op zitten te wachten. Daar heb jij als opdrachtgever namelijk ook niets aan.

Net als bij onze Klubb members leren we onze opdrachtgevers graag goed kennen. Dus laten we met elkaar in gesprek gaan om erachter te komen wat er speelt binnen jouw organisatie, team of afdeling. We vinden het belangrijk om te weten wie er bij jou werken en waar we waarde toe kunnen voegen.

En last but not least…We gebruiken detachering graag waarvoor het naar ons idee bedoeld is: Het bieden van tijdelijk benodigd specialisme, het opvangen van piekdrukte of vervangen van een zieke medewerker. Houdt één van onze Klubb members te lang een vaste plek in jouw team(s) bezet? Dan denken we graag met je mee over een structurele oplossing zodat jij echt verder kunt bouwen aan de vaste kern van jouw team en wij onze Klubb members fit houden voor een nieuwe tijdelijke opdracht.

Join en maak het verschil.

Join Klubb