De kop is er af

Irene joined
Klaas joined
Arnoud joined
Jeannette joined
Marco joined
Bart joined
Sjack joined
Kathinka joined
Anna joined
Stan joined
Celia joined

De kop is er af!

Wat vliegt de tijd. We zijn alweer een maand onderweg met Klubb! De dagen vliegen werkelijk voorbij en de motor draait op volle toeren, gelukkig maar. Elke dag ontdekken we weer nieuwe stukjes van Klubb en alles wat er bij het ondernemen komt kijken. Leuk en vooral heel erg leerzaam. Oké en regelmatig ook best een beetje frustrerend omdat je het in het hoofd allemaal al klaar hebt staan maar je simpelweg nog moet wachten op andere instanties om het voor elkaar te krijgen. Herkenbaar?

Een vraag die ik dagelijks een keer of 10 krijg is natuurlijk: ‘Hoe gaat het met Klubb?’. Op die vraag kan ik gelukkig met een grote glimlach antwoorden: ‘Super goed!’. Ondanks dat we in de aanloop en in de eerste maand flink wat tegenslagen hebben moeten verwerken en vertragingen tegen zijn gekomen heeft dat ons er niet van weerhouden om een vliegende start te maken.

Het was dan ook echt gaaf om van de week te kunnen melden dat we onze eerste medewerker hebben aangenomen. En nog mooier was het om te melden dat ze ook direct aan de slag kan op een prachtige opdracht bij een interessante opdrachtgever. Ze komt terecht in dynamische IT omgeving waar heel veel gebeurt op het moment. Een plek waar haar ervaring op projectgebied direct van meerwaarde zal zijn maar er tegelijkertijd voor haarzelf op persoonlijk vlak ook nog meer dan voldoende valt te leren, een mooie win-win.

Wat gaat de tweede maand ons brengen? Vast en zeker een heleboel! Er staan al weer flink wat gesprekken op de planning met interessante professionals en leuke potentiële opdrachtgevers en als het allemaal meezit staan ook onze eigen Klubb auto’s binnenkort op de oprit. Eindelijk…

We kijken er met veel plezier, vertrouwen en enthousiasme naar uit.