Even voorstellen: Romke

Irene joined
Klaas joined
Arnoud joined
Jeannette joined
Marco joined
Bart joined
Sjack joined
Kathinka joined
Anna joined
Stan joined
Celia joined

Even voorstellen: Romke

Ik ben Romke de Jong en nieuw bij Klubb. Tijd om me te introduceren. Ik ben een echte Fries, opgegroeid in Gorredijk. Heit fan treie jongkjes (vader van 3 jongetjes). 
Mijn hele leven lang ben ik al ondernemer, met als lekkerste bedrijf, De Jong’s ijsfabriek. Ik mocht een prachtig oud familiebedrijf laten groeien tot duurzaamste ijsfabriek van het land. 
En juist daar vond ik mijn passie. Bedrijven en organisaties verduurzamen.

Van ijsjes naar landelijke politiek

En door die te volgen leidde me dat ook richting politiek. Na bijna 8 jaar als raadslid in de gemeente Opsterland volgde de Provinciale Staten van Fryslân. Om vervolgens in de Tweede Kamer te belanden. Met prachtige portefeuilles Economische Zaken, MKB, Fiscaliteit en Arbeidsmarkt heb ik mee mogen werken aan de landelijke verduurzaming opgave en natuurlijk om te werken aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt. 

Passie voor talent en duurzaamheid

Het zijn die portefeuilles die me brachten naar Klubb. Deze jonge enthousiaste groep mensen, onder leiding van Geoffrey en Sjack, die werkt aan het ontzorgen van (lokale) overheden en organisaties door talent te plaatsen juist waar zij het best tot hun recht komen.
Op een compleet transparante en open manier, zonder verrassingen. Zij noemen dat: eerlijke arbeidsbemiddeling.

Bouwen aan de mooiste Klubb

(The) Klubb groeit snel. En nu mag ik mij de komende periode inzetten om met hen dit avontuur aan te gaan als mede aandeelhouder. Wil je meer weten over de oprichters van Klubb? Klik hier
Meer weten over wat we doen? Kijk dan hier.

En heb je zin om koffie met me te drinken? Mail me dan op romke@joinklubb.nl